jueves, 27 de diciembre de 2007

Han habut altres anys millors


La nit de "Nochebuena" no va ser la nit tant de desparrame com altres anys, serà que no vam pillar els sofas a temps i no vam poder crear la nostra burbuja i dixar que la noche continue su curso. No vaig fer casi ninguna foto (i això és raro) i les que vaig fer les vaig fer en un rato i la única que val la pena és la que podeu contemplar (este seu passa bè sempre què ix).
Senc no tindre més informació per la nit per a mi no va donar per a més.

martes, 18 de diciembre de 2007

Concert de Solage

Després de 14 anys sense bona música Solage va tornar a oferir un concert el passat 15 de Desembre amb el que van gaudir tots els que ens vam acostar a les Coves ixa nit.

El presentador del concert va ser Blai Carbonell que el cap de setmana passat va parlar més del compte i es va oferir a fer ell un xicoteta presentació.

Este primer vídeo es una rumba composada per Júlio, o millor dit, una versió de una versió d'un gran mestre (o almeyns això és el que vadir ell).

He de dir que els vídeos es veu un poc foscos però la música es sent prou bè. Ale! disfruteu un poquetet.


Dire Straits en "les Coves"

La gran primera part del concert de Solage va finalitzar amb una mítica cançò de Dire Straits (Sultans of swing) que res té que envejar a las original. La classe de Júlio fent els solos de Mark Knofler i Karreta al saxofó ens van deixar a tots anonadats. Van montar bona festa com podeu comprovar al vídeo i el públic ho agraia.
Tot sa de dir i crec que la xulleta que tenia el Xela per a seguir la cançò era una miqueta gran; i aixina i tot es va pedrer (jaja).

Soldadito Marinero

El esperit de Fito tambè va estarr present al concert, Solage va interpretar una versió de Soldadito Marinero modificant la lletra. La cançò contenia una historia molt curiosa que els va ocòrrer una nit de Cap d'any al maset dels Moros Marins.
Esta cançò és un homenatge a eixa nit tant especial que tant ha marcat a la colla del Xela i estos... Ay! si hagureu anat a Gràcia!!!

lunes, 17 de diciembre de 2007

Solage "Ansallo" General

El divendres 14 es va celebrar el assaig general de Solage, un grup que tornava a la palestras despres de 14 anys. Aquest video es per a que pugau comprobar per vosaltres mateixos el esforç que li van posar per poder fer el espectacular concert que van oferir al pub "les Coves".

El Xela en esta part no cantava pero si us fixeu be podreu comprovar com està de atent als seus músics més recents: Julio (guitarra) y Karreta (home orquestra). La veritat és que ho van fer molt bè i tant es així que el Xela i el veteranos de Solage els van contratar de seguida.

Els components més veteranos de Solage que participaven en aquest concert eren: Xela (cantant i maraques), Vicent (guitarra), Sixt (baix elèctric) i Yukets (bateria).

miércoles, 12 de diciembre de 2007

Tranquils valencianistes

El senyor Ronald Koeman necesita temps per a reestructurar l'equip després de l'eliminació de la Champions i la no classificació per a la UEFA, però ja voreu com acaba la temporada a la lliga. L'exjugador i ara entrenador coneix molt bè la nostra lliga i de segur que aconseguirà fer un equip competitiu, capaç d'aconseguir qualsevol títol. El Valencia C.F. es un equip que té que aspirar a tot i té que tornar a ser un dels grans d'Europa perquè és on es merix estar. L'holandés serà l'encarregat d'aconseguir-ho.

Perquè ens lleven la TV3?

Ens la lleven per la sencilla raó de que Canal 9 li pega mil patades al canal català. Les autoritats valencianes ho fan pel nostre bè perquè el canal "valenciano" té una progamació exquisita; a qualquier hora fan programes d'interés cultural... mmmm!!!o una de l'Oest!!!
Aneu a mamar tingau un poc de seny i dixeu que les persones siguen lliures d'elegir el que volen veure.
DEIXEU-NOS LA TV3 i una advertencia: cuidaet en el canal de les falleres majors de Zaplana que algun dia es quedareu cegos.

El Breikdance es lo que té

Envia sms gratis

Des de la pàgina web (http://www.alcoy.es/) podràs enviar sms gratis a qualsevol mòvil, sols tens que entrar i registrar-te és molt sencill.

D'açò ja fa temps...

Sau


Sau es un dels millors grups de musica de rock en catala d'aquests temps. Els membres de Sau son : Carles Sabater, Pep Sala, Carles Oliver, i Joan Capdevila. Sau es va formar al 1987 i ha perdurat fins al 1999 amb la mort de Carles Sabater, el cantant del grup. Ha sigut un dels grups pioners del rock en catala. Pep Sala, el seu company, tocava la guitarra, el teclat, i era el que composava les lletres de les cancons.El moment culminant del grup va ser el nou de juliol de 1992 a la Placa de Toros Monumental de Barcelona. Van actuar amb altres grups com Sopa de Cabra, Els Pets, Sangtrait, pero els mes destecats van ser els que van colaborar amb cancons de Sau, com Dani Nel.lo, Carles Segarra, Robbie Robertson i Luz Casal. Sau va donar una de les seves cancons amb mes exit, Boig per tu, a Luz Casal que la va traduir al castella.Pero malgrat tot Carles ens ha dit adeu per sempre als seus 36 anys, en el concert de Vilafranca del Penedés despres d'una gran actuació que quedará en el record. Morí a causa d'una parada cardiorespiratòria. Pep Sala quatre dies despres de la seva mort va fer una roda de premsa on deia que Carles Sabater no morira mai pero que el grup Sau havia deixat d'actuar per sempre.La seva veu ha callat pero les seves cançons no deixaran de sonar. El cantant de Sau ha mort i ha passat a formar part de la història de Catalunya, un pais que no l'oblida!

Quin rei que tenim senyores!!!

"Nacido Juan Carlos Alfonso Víctor María de Borbón y Borbón-Dos Sicilias, Juan Carlos I es nieto de Alfonso XIII e hijo del matrimonio habido entre Don Juan de Borbón, conde de Barcelona y de María de las Mercedes de Borbón y Orleans, Princesa de las Dos Sicilias. El Rey nació en Roma (Italia) durante el exilio de la Familia Real, ausente de España desde la proclamación de la República en 1931. Fue bautizado en la capilla de la Orden de Malta por el cardenal secretario de Estado de la Santa Sede, Monseñor Eugenio Pacelli, futuro papa Pío XII. Su abuela paterna, la reina Victoria Eugenia fue la madrina y su abuelo materno, Carlos de Borbón y Borbón, príncipe de las Dos Sicilias e Infante de España, el padrino."
Tot això està molt bè, però no podreu dir que en esta foto no està per a menjar-se'l; a que sí!

Homenatge a Cruz i Raya

Açò si que és màgia!!!

Que manetes! mmm...

martes, 11 de diciembre de 2007