lunes, 28 de enero de 2008

Collons el senyor Torregrossa!

Ye Toni a vore quan les dus al pobles i ens les presentes! Des de Escòcia ens envia esta fotografia per a que pugam observar que no està perden el temps ni molt menos.


Tenim ja ganes de voret per Bocairent eh? que nosaltres tambè pensem en tu... Bo continua aixina i quan et canses cap ací.


"Pos" a mi m'agrà

El dia 26 va ser el Ciri dels Zuavos i vam ixir interpretant l'obra que el mateixa capità havia composat. La veritat es que la desfilada va estar prou bè i la banda sonava bastant bè, en part gràcies a les tropaes de Crespo i Joan Albert (Balunet). Aixina que Rubén si sents açò voràs que t'equivocaves dient que el compositor no tenia ni idea; estes Festes tindràs que parlar amb ell i demanar-li disculpes.

domingo, 27 de enero de 2008

Estes Festes festa en el Local

Gran muntatge per a passar millor estes festes i poder gaudir una miqueta més si pot ser. Tot aquella que vulga passar-se estes Festes per ahí serà ben rebut. Estes són algunes de les fotos de la preparació de tot el "tinglao"... tenim fins i tot bombers.


viernes, 25 de enero de 2008

miércoles, 23 de enero de 2008

Dis-los algo




I després de l'assaig

Desprès de l'assaig passem molts bons ratets en el garitet dels musics. L'encaregat del local, Tiak I, ens prepara uns cóctels impressionants (ho ha aprés al Curset que està fent de barman) i després d'un assaig dur ens ve bè tindre moments com estos per a relaxar-se un poc, o no? "Pos claro, alegria i bon humor".
Ara fins que no passen les Festes de Moros i Cristians no tornarem anar (però tampoc el tirarem de menos) perquè ja estàn ahí els Ciris i tenim faena els divendres per la nit. Aixina que Tiak I pots descansar unes semanes de anar al supermercat (no especifique, per si de cas); tens VACANCES!!!...Ah! a i tu Ribery... mmmm... bueno, tambè pares taula.



martes, 22 de enero de 2008

lunes, 21 de enero de 2008

Canvi de mentalitat!

El dissabte passat T.S.T. va començar la segona volta de la lliga i la seua imatge està canviant. Estos nadals l'equip ha esta recapacitant sobre el que estava ocurrint esta temporada i vam decidir que teniem que donar-li un altre aire per a canviar la mentalitat i començar a fer algo desent en esta lliga. Ja tenim tots els elemnts possibles per aaconsseguir-ho; primer va ser la nova equipació amb la qual ens sentim més agust (les camises de la depor ens venen gran a tots) i pareixem un equip de veritat.jaja. I segon, este hivern hem estat mirant el mercat de futbolístes i després de unes negociacios molt dures hem pogut fer-nos amb els servicis de "El Lopez"(con licencia para matar). Un jugador que aportarà velocitat i contundència en atac, però tambè li donarà caràcter a l'equip i garra.
Segur que acabarem la lliga donant espectacle i d'ací tres jornades, quan puga tornar a jugar Belkro, ja serà algo massa... The Sports Cup (la Copa de l'Esportivitat) serà nostra
Ah! vam jugar bè però vam pedre contra Vergatessa.





martes, 15 de enero de 2008

Les Coves donen per a molt Ivan!!!

Del ballet de Coco a... mireu el vídeo i ho podreu comprobar. Només diré que el ballet de Coco és sensacional, fins i tot diré què si li pareix bè al Truc que ixca ell soles de boato el dia de l'Entrà perquè el xic apunta maneres. Eh! de nom artístic es conegut com: Anthony.
Pos si el ballet està bè, el final fa un poc més de gràcia.


Verigut!

Es la cançò en el "cajón del olvido" del grup De la Pata el Maxo. Esta és la cançò què haguera pogut fer triunfar en el Concert Extraordinari a Bocairent en favor de l'Alzheimer. Perquè? perquè té metalls, té guitarreta bona, és festereta,... però no va arrivar ni a assajar-se, perquè no li interessava a ningú i és pena què són cançons com estes les que fan a un grup desmarcar-se dels demés; donant la nota. A més a més, no ens haurien criticat en bocairent.net perquè ès una cançò en mallorquí o valencià o català (hagarreu la que vos agrade més).
Miquel Mariano: cantautor mallorquí; és molt bona.

lunes, 14 de enero de 2008

Clara o Carla?

Tanta enveja tens de Paco què tambè vols què et publique una noticía; doncs què sapies què són 20 € la notícia així què la pròxima vegada que ens vejam me'les tens que pagar.
Bueno, a lo que anem, esta senyoreta és Carla la nova cantant de la Tabarca i què tant a revolucionat l'ambient de l'orquesta. Este cap de setmana va vindre, junt a altres membres de la Tabarca, a Bocairent i va poder gaudir de la festa bocairentina amb la desfilada de Zuavos, Moros Vells i Marrocs (el què passa és què no sé si des de les Coves es veia bè la plaça). Un altre dia que vingues en més temps els metalls de la Bulevar estaran encantats t'ensenyar-te el poble.
Què et vaja molt bè en l'orquesta i, com a Paco, que te vaya bonito.


Gatzares en la Publicació de Bocairent

13 de Gener de 2008, dia de la Publicació en Bocairent. Com no la AUMB té que matinar un diumenge per a anar a fer el segon acte de festes (crec, perque el primer és el concert fester). Quasi tota la gent s'hauria quedat en casa dormint en el llitet calentet i més ixe dia qué feia un fred que no era molt agradable.
Però ahí estàn els gatzares que li fiquen hunor a la cosa i disfruten com el que més; al mal tiempo buena cara.
També he de dir què és l'escusa perfecta per a nombrar-vos en el meu blog; a vore si feu el mateix.

Fama i tirat a dormir

El passat diumenge va anar al local a vore una pel·lícula, una de "estreno". La que més ens va agradar va ser La de Shin Chan (de dibujos no, és la de deberes; la què ixen humans).

Pel què m'han contat el Casting per a trobar a algú què se li pareguera a Shin Chan va ser molt dur, però al final van encontrar la reconpense que buscaven; ací el teniu.

Ara també apareix en el programa "Fama i a bailar" que la veritat no sé pa què ha entrat ahí, perqè és un monigot.

jueves, 10 de enero de 2008

El eslavón perdido

Tiak así tens al teu germà (Tiak I) desaparegut fa molt de temps i que tant heu estat buscant tu i tota la teua família. Va ser de casualitat es va passar per el Sifó la nit de Reis (este és el meu regal per a tu). Estava feia rato mirant a Campana i dient que tana li està pegant a Tiak (pobret). Però a la què vaig obrir els ulls bè, li vaig vore a ixe xic en els ulls algo què el diferenciava de Tiak II i Tiak III. Aleshores, no vaig dubtar ni un moment per a aprofitar i grabar un video per a que després no pogueren dir que m'ho havia inventat.
Tiak II et mereixes això i més; no fa falta que em dones les gràcies, pa d'això estem.

miércoles, 9 de enero de 2008

Festival de l'humor

Lo Cartanyà, un personatge què el vaig coneixer en Set de Notícies. Ell feia l'espai del temps, o millor dit, lo temps i ara últimament ha fet una serie que es diu Lo Cartanyà (en TV3, lo bo sempre ho fan ahí). És un tio que fa gràcia només de sentir-lo parlar.
És una estrella mediàtica

martes, 8 de enero de 2008

Vilafranca del Cid... i la Bulevar


La nit de Cap d'Any a Vilafranca del Cid va ser pa recordar per uns quants motius. Per una part, Paco deixava la Tabarca, per altra part va ser una nit que no es pensavem que fora aixina i perquè era l'última nit de l'any i... som la Bulevar i anem a rebentar.
El viatge cap a Vilafranca va estar molt bè, vam començar massa pronte però vam aguantar fins el final com uns campeons. Quan vam arribar menos mal que portaveu als metalls (que no vam tocar) però què li van tirar una maneta a Claudio (el tècnic de sò) què el pobre anava perdudet. Tambè ens va omplir d'orgull i satisfacció coneixer a Lionel Messi (tècnic de llum) en el qual el clarinetiste de la Bulevar va tindre un rifi-rafe perquè es va posar un poc cansino en lo de "Yee Leo"; menos mal que estava per ahí el saxofonista que el va alimentar bè tota la nit.
La actuació de la Bulevar va estar bè i la comissió organitzadora millor encara. No ens va faltar de res, i sinó, que els ho pregunten als metalls... Mora no tenies que morir-te mai!
Quan va acabar l'actuació vam replegar l'escenari i vam tirar a l'albergue on hi havia molta gent jove, però jo no vaig vore a ningú. Tonteria per ací, tonteria per allà, lo típic quan ja són altes hores... ara m'alce i li faig la mà a Júlio, ara desperte a Yukets, ara Xungo posa una cançoneta en el mòvil,... i aixina, dormint poc, ens vam alçar i tot continuava igual tots dien tontaes; ens "reiem" fins del silenci.
El viatge de tornada una agonia però graciosa.jajaj!!!

Xè tu, Paquito se'n va

És una pena però les coses són aixina. Paco deixa la Tabarca per a començar una nova època en la Zeppeling un altra orquestra en la que espera seguir aprenent i creixer com a cantant.
Ho has pensat bè? què farà la Tabarca sense tu? i Xungo? A vore qui l'aguanta ara.jaja
La despedida es trista perquè Paco a fet moltes migues en la gent de la Tabarca i no anar de viatge en ell en la furgona es farà molt pesat.
Paco tranquil que anirem a voret alguna volta si actues prop del poble, aixo si, anirem de incògnits.

Que te vaya bonito!!!

Gravessen, Gravessen y nadie más!!!

Este tio té que tornar al Madrid, el senyor Calderón tendria que haver escrit la carta als reis comentan-los que necessita ràpidament la incorporació de Tomas; es la peça que li falta a Bernardo. Quin jugador li fica tantes ganes?Literalment es deixa la pell en el camp.

A tots els aficionats als futbol ens agradaria vore cada setmana a un jugador d'eixa categoria. Calderón ja sas, pa l'any que be, pensa antes de demanar.