martes, 8 de enero de 2008

Vilafranca del Cid... i la Bulevar


La nit de Cap d'Any a Vilafranca del Cid va ser pa recordar per uns quants motius. Per una part, Paco deixava la Tabarca, per altra part va ser una nit que no es pensavem que fora aixina i perquè era l'última nit de l'any i... som la Bulevar i anem a rebentar.
El viatge cap a Vilafranca va estar molt bè, vam començar massa pronte però vam aguantar fins el final com uns campeons. Quan vam arribar menos mal que portaveu als metalls (que no vam tocar) però què li van tirar una maneta a Claudio (el tècnic de sò) què el pobre anava perdudet. Tambè ens va omplir d'orgull i satisfacció coneixer a Lionel Messi (tècnic de llum) en el qual el clarinetiste de la Bulevar va tindre un rifi-rafe perquè es va posar un poc cansino en lo de "Yee Leo"; menos mal que estava per ahí el saxofonista que el va alimentar bè tota la nit.
La actuació de la Bulevar va estar bè i la comissió organitzadora millor encara. No ens va faltar de res, i sinó, que els ho pregunten als metalls... Mora no tenies que morir-te mai!
Quan va acabar l'actuació vam replegar l'escenari i vam tirar a l'albergue on hi havia molta gent jove, però jo no vaig vore a ningú. Tonteria per ací, tonteria per allà, lo típic quan ja són altes hores... ara m'alce i li faig la mà a Júlio, ara desperte a Yukets, ara Xungo posa una cançoneta en el mòvil,... i aixina, dormint poc, ens vam alçar i tot continuava igual tots dien tontaes; ens "reiem" fins del silenci.
El viatge de tornada una agonia però graciosa.jajaj!!!

No hay comentarios: