jueves, 23 de octubre de 2008

Atenció Pinyolet!!!

El dissabte 1 de Novembre vos convidem a tots vosaltres la festa Halloween que farem al nostre local. Hi haurà que anar disfrassat fent referència a la festa que farem. També hi haurà un concurs de carabasses (ixes que tenen un ciri dins) i la més original guanyarà un "caputxo"; el jurat encara està per decidir.
Qui vulga assistir tindrà que posar-se en contacte amb algú de nosaltres i col·laborar amb 5€. Preguem màxima asistència.

6 comentarios:

Aljub dijo...

Des de el grup de xirimiters i tabaleters l'Aljub de Bocairent, s'hem sumat a la moda dels blogs, i hem creat el nostre blog. Al que hi haurà informació del grup, notícies, opinions, fotos, vídeos.

La direcció és:
http://aljubbocairent.blogspot.com

Esperem rebre la vostra visita i els vostres comentris.

Gràcies

Anónimo dijo...

Em pareix molt bona idea!!! supose que jo també estaré convidà, una coseta volia proposar:no podría fer-se dissabte? es que com ja sabeu jo treballe els dissabtes a valència i magradaría estar un dia que s'animem a fer una festeta aixina. Ira també està igual que jo, i segur que no som les úniques. Si algú llig açó i li faig peneta i vol que estiga, que m'ajude xfa!!!!

BelKro dijo...

A mi em pareix be ixa idea de canviaro. Jo no tinc cap problema en que ho canviem, però si el dissabte be més gent crec que serà millor per a tothom!!Este cap de setmana ho parlem i ja decidirem!
La gent de PINYOLET que diu?

Anónimo dijo...

Missatge per a navegants.
Cadascú fa el que vol, està clar.
Però per què vos adapteu a estes festes tan nordamericanes ?? Segur que ells no faran els moros i cristians.

BelKro dijo...

És l'excusa perfecta per a montar una festeta i fer-la en companyia dels amics de pinyolet (sempre estem en el seu local).
Ah! i si els nordamericans no fan els moros i cristians ells s'ho perden!

*hansteinburg dijo...

ei que bona! he publicat la noticia al pinyolet avore que diuen.Encara que jo no crec que puga assistir, una pena.
adeu